KL-melaka wedding photographer , jurugambar perkahwinan KL-Melaka
Image Hosted by ImageShack.us
By: sam rais

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 6-Mar-2010 09:08 Email | Share | | Bookmark
pre wedding ikbal+anin, putrajaya
























Friday, 5-Mar-2010 08:59 Email | Share | | Bookmark
megat + wahida, desa coalfields sg buluh





































call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Sunday, 28-Feb-2010 03:04 Email | Share | | Bookmark
pre wedding aien+dilla, putrajaya


























salam..ini adalah pre wedding pertama aku dalam tahun ni..terima kasih yg tak terhingga buat aien & dilla kerna percaya dgn hasil kerja aku untuk rakamkan gmbar kenangan sebelum korang diijabkabulkan bulan jun ni..anda berdua sngat2 sempoi..tema yg kita rancangkan bfore shooting semua selesai dgn jayanya..dari tema metropolitan smpai ke tema tahun 60an mmg dabombb..ok semoga impian korang berdua akan tercapai..sabar ok tak lama..3 bulan je lagi..stay tunee ok:-D




call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Saturday, 27-Feb-2010 03:01 Email | Share | | Bookmark
nadrah + adzim, kota damansara








































salam...entry aku kali ni tentang majlis perkahwinan nadrah & adzim..majlis pernikahan diadakan di kediaman parents nadrah di kota damansara..majlis sanding diadakan keesokannya pula..alhamdulillah majlis berjalan dgan cukup sempurna..ramai tetamu yg datang..nadrah ni adalah anak kepada omar abdullah pelakon & bekas pengacara terkenal TV3 tu..petang tu kitorang sempat buat outdoor di taman2 berhampiran...dorang berdua sngat2 sempoi..seronot bekerjasama dgn dorang ni..buat nadrah & adzim tahniah skali lagi dari sy buat anda berdua..semoga korang akan terus dirahmati...dimurahkan lg rezeki..berkekalan hingga keakhir hayat & cepat2 dapat baby ok...baby korang nnti msti secomel korang berdua he2


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Wednesday, 24-Feb-2010 00:27 Email | Share | | Bookmark
rehat sebentar: qhasief oh qhasief

lebih kurang seminggu lagi qhasief dah genap 1 tahun 6 bulan..syukur

betul la org selalu kata...tp dulu aku tak penah alami..so aku buat dek je la..
tengok telatah anak...hilang segala penat lelah..mase balik keje


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net