KL-melaka wedding photographer , jurugambar perkahwinan KL-Melaka
Image Hosted by ImageShack.us
By: sam rais

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Saturday, 28-Mar-2009 05:41 Email | Share | | Bookmark
Tym & cat - sg besi & wangsa maju KL













majlis bertandang cat & tym - wangsa maju KL











salam..kali ini aku update tentang majlis persandingan pasangan yg sungguh comei..cat & tym...aku cover utk 2 majlis skali..majlis resepsi rumah tym & mjlis bertandang rumah cat keesokannya..kedua2 majlis sungguh meriah..cuma petang cuaca mendung & hujan..kalau tak kita boleh outdoor smpai lebam he2..buat cat & tym terima kasih yg tak terhingga pada anda berdua kerana mempercayai hasil2 kerja sy dan beri keprcayaan pd sy tuk mrakam memori terindah korang..dan skali lagi sy ucapkan tahniah pada korang & sy doakan korang akan kekal sepanjang hayat..amin...buat tym & cat jgan risau album korang akan sy siapkan bfore korang balik australia end of april..n nnti blik mesia jgan lupa bwak blik anak kangoo sbab sy nak ternak...huhu

p/s: time aceh wat untie tym & uncle cat ye cebab adiahkan baju hari tu - qhasief safiah



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Sunday, 22-Mar-2009 04:30 Email | Share | | Bookmark
shah rizan & husniza, kuchai lama KL















salam entry kali ni cite tentang pasangan ijan & hus..ijan ni ekceli wife aku punya cousin..majlis mmg meriah sesangat hari tu..petang after majlis ktorang g outdoor....aku plan nak g sg congkak..tp dorang nak outdoor kat putrajaya..layan je la..on d way nak kesana sempat la masuk area serdang jap..pehhh cuaca amat menarek....dah 3 minggu aku tunggu cuaca mcm ni..bfore ni 2, 3 outdoor aku mendung..mmg mantop la cuaca time tu..smpai si ijan ni terkentut2 la mase tngah shooting tuh....keke..lawok je kau jan..after dat g la putrajaya..macam siut je..punye lah jem..ni semua hot ballon punye penangan la ni..sume org nak tngok menatang tu..so tak sempat la nak outdoor kat sana..nasib baik masa sunset kat putrajaya tu jd pnyelamat..kalau tak mmg hampehh je..buang karen....kalau tau la..kite explore satu serdang tu..tkyah susah2 nak g putrajaya..erm pjg sngat lak story aku kali ni..ok buat ijan n hus..tahniah dari aku buat korang....doakan korang kekal keakhir hayat..mmg best & enjoy shoot korang nih..thnks buat apiz & zack coz jd drebar kitorang hehe..

p/s..jan album siap datang ambek kat umah aku k..korang baru kawen kan..so memang patut datang melawat sedara2 hehe


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Saturday, 14-Mar-2009 07:04 Email | Share | | Bookmark
masyarah & shaharizal, kg seri batu jalan ipoh KL
















salam..entry aku kali ni tentang satu pasangan iaitu masya & shah..
majlis akad nikah mereka diadakan di masjid wilayah KL..dorang selamat dinikahkan pada pukul 3 ptg..
dengan sekali lafaz mereka berdua sah bergelar suami isteri..majlis persandingan diadakan pade keesokan
hari di kediaman masya di kg batu jalan ipoh KL.. majlis berlangsung dalam suasana meriah sekali..
cuma aku sikit ralat sbab tk dapat outdoor bnyak2 disebabkan cuaca mendung dan hujan pada sebelah ptg..
nak buat cmane kan kuasa tuhan..bulan 7 ni pasangan ni akan bertolak ke UK untuk smbung study n bekerja disana..
buat korang thanks a lot sebab 'hire' sy n sy dokan hubungan korang kekal keakhir hayat, sentiasa suksess & terus diberkati..n jgn lupa buat anak ramai2 ye



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Sunday, 8-Mar-2009 04:28 Email | Share | | Bookmark
fadilah & rasidi, bukit piatu, melaka - will be update




















salam..first skali sy nak ucap tahniah pada korang berdua..& terima kasih yang tak terhingga kerana memberi kepercayaan pada sy untuk rakamkan kenangan terindah korang..moga hubungan kalian akan
kekal keakhir hayat..frust jugak coz tak bnyak pix outdoor yg smpat kite buat ptg tu..cuaca yang tak
mengizinkan..hujan lebat..ape2 seronot dpat bkerjasama dgan korang..thanks skali lg




call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Saturday, 21-Feb-2009 23:12 Email | Share | | Bookmark
majlis akad nikah cat & tym, sg besi KL - WILL BE UPDATE
















salam..entry aku kali ni tentang satu pasangan yg tersngatlah happy go lucky..enjoy btul aku shoot
dorang ni....tym baru je hbis study di australia..balik malaysia untuk akad nikah n sebulan after sanding balik semula sana tuk buat pr..n cat pulak bekerja dan menetap di kl..akad nikah diadakan di surau pangsapuri tym..majlis sanding dorang akan diadakan pada march nnti..ari ni jugak sbnarnya birthday si tym ni..kire dia buat surprise la ngan kawan2 dia..buat tym & cat..terima kasih dari sy..sy doakan smoga hubungan korang berdua kekal hingga keahir hayat..& selamat hari jadi jugak dari sy..pjg umur & murah rezeki hndaknye..jumpa korang lagi march nanti ok

p/s: buat abu john (adik tym)..hang memang la sempoi habis..thanks teman
aku buat autdoor..jumpa march ni utk outdoor kat putrajaya ok





call/sms > 012 365 8692
email > sam@saatchi.com.my


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net