KL-melaka wedding photographer , jurugambar perkahwinan KL-Melaka
Image Hosted by ImageShack.us
By: sam rais

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Saturday, 14-Feb-2009 07:35 Email | Share | | Bookmark
dhiya & nik - masjid wilayah KL





















salam..majlis persandingan yg meriah ni telah diadakan pade tarikh 14 feb..pasangan dhiya & nik ni penah hire aku shoot majlis tunang mereka tahun lepas..so aku rasa bangga kerana diberi kepercayaan skali lagi untuk merakam memori terindah diaorang..terima kasih yg tak terhingga dari aku..seronok sngat bkejasama dngan korang..sporting abiss..and last skali aku doakan hubungan kalian berdua kekal hingga keakhir hayat..aminn



call/sms > 012 365 8692
email > sam@saatchi.com.my


Saturday, 31-Jan-2009 15:09 Email | Share | | Bookmark
shamerul & shamsuria - kuala lipis, pahang





















thanks buat shamerul & shamsuria beri aku kepercayaan tuk rakam hari bersejarah korang..aku dokan korang bahagia hingga keakhir hayat..n thanks again pada kau sham yg sediakan penginapan & makan minum tuk aku, wife n my baby & terima kasih yg tak terhingga jugak pada family korang berdua yang beri layanan yg baik pada ktorang..macam rase nak g sane je lagi..bile la lagi agaknye tu ye..he2..kalau hang rase pix hang tak cukup..habaq mai la ok..aku bleh upload bbnyak2 lagi..ok chioww


call/sms > 012 365 8692
email > sam@saatchi.com.my


Wednesday, 28-Jan-2009 15:03 Email | Share | | Bookmark
:: HANGAT!! PROMOSI MURAH2 2009 :: ABESS DAHHH !!!!


1. harga pakej untuk kawasan lembah klang & melaka.
2. caj untuk penginapan, tol & petrol akan dikenakan untuk majlis diluar kawasan lembah klang & melaka.
3. diskaun sebanyak 15% akan diberikan jika anda mengambil kedua dua album di dalam 1 pakej
4. deposit sebanyak 200 untuk booking dan bakinya semasa penghantaran album


jika anda berminat dengan package2 diatas sile sms/email sy
tarikh majlis:
lokasi majlis:
berapa hari majlis dilangsung:
package yang dipilh:

sy akan hubungi anda secepat mungkin.terima kasih



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Sunday, 18-Jan-2009 10:33 Email | Share | | Bookmark
product shoot











call > 012 365 8692
email > sam@saatchi.com.my


Friday, 16-Jan-2009 03:20 Email | Share | | Bookmark
majlis aqeqah & cukur jambul qhasief safiah

Asssalamualaikum..alhamdulillah...majlis aqeqah & cukur jambul qhasief anak sulung aku yg dirancangkan berjalan dengan lancar & sempurna..terima kasih pade semua yg hadir n menjayakannye..moga Allah yg dapat membalas..qhasief da tentu tak faham ape yg ktorang buat..besar nnti paham lah dia....qhasief pun baik je malam tu..senyap je dia he2..tak bnyak pix yg aku dapat shoot almaklumlah agak sibuk kehulu kehilir...t/kasih to abg ipar aku yg shoot aku tngah dukung si qhasief mase dicukur jmbul...ok..enjoiceee












call > 012 365 8692
email > sam@saatchi.com.my


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net