KL-melaka wedding photographer , jurugambar perkahwinan KL-Melaka
Image Hosted by ImageShack.us
By: sam rais

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Thursday, 1-Jan-2009 08:50 Email | Share | | Bookmark
pavilion chinese new year ad



insertion for the edge 12 jan, the star 9 jan, NST 8 jan, Sin chew 15 jan & China press 8 jan




call > 012 365 8692
email > sam@saatchi.com.my


Thursday, 1-Jan-2009 05:14 Email | Share | | Bookmark
selamat tahun baru 2009

selamat tahun baru aku ucapkan pada sume & pade viewers fp aku ni..ape ek azam baru korang
story le skit..emmm ari ni aku cuti..makk aii bnyaknye album aku kena siapkan..sticky mockup album je ade 5 n custom album ade 2..naik rabun mata ni..nak pilih gmbar2 yg terbaik..buat sume customer2 aku harap brsabar ok..insyaAllah sume aku akan deliver before end of january ni...dah la wat keje sorang2..wife & baby aku kat kg smpai 19 jan..sibuk nak buat persiapan untuk majlis cukur jmbul qhasief pada 16hb jan ni..sesape yg ade kat melaka mase 16hb tu jemput2 la datang umah ok..aii rindunya aku kat dorang nihh..ahhh stop jap la ngedit pix kawin..edit pix baby aku jap..pix ni aku shoot last week mase tu qhasief berumur 4 bulan setengah..buat qhasief..tak sbar2 ayah nak balik kg next week....





call > 012 365 8692
email > sam@saatchi.com.my



Saturday, 27-Dec-2008 08:08 Email | Share | | Bookmark
majlis bertandang zann & sue, alor gajah melaka















tahniah skali lagi dr sy..doakan korang bahagia ke akhir hayat


call > 012 365 8692
email > sam@saatchi.com.my


Wednesday, 24-Dec-2008 03:58 Email | Share | | Bookmark
shooting & artwork for RHB CNY press ad 2008

shooting session


after editing & super impose
insertion for star, sin chew & borneo post 25 jan 2009




call > 012 365 8692
email > sam@saatchi.com.my


Sunday, 21-Dec-2008 04:48 Email | Share | | Bookmark
majlis bertandang fairuz & anum, jasin melaka










terima kasih kerna memilih sy tuk merakam hari besejarah korang..n tahniah skali lg buat korang berdua..



call > 012 365 8692
email > sam@saatchi.com.my


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net