KL-melaka wedding photographer , jurugambar perkahwinan KL-Melaka
Image Hosted by ImageShack.us
By: sam rais

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 14-Feb-2010 04:41 Email | Share | | Bookmark
wahid & zuzana, johol N.S


























salam..terima kasih buat wahid & suzana kerna hire sy untuk majlis bersejarah anda berdua..
walaupun hire last minit..tp semuanya cukup sempurna..tahniah buat sy untuk anda berdua yg sngat2 friendly..nnti buat majlis diKL jgn lupa jemput sy ok he2..semoga anda berdua terus dirahmati..dimurahkan lg rezeki..cepat2 dapat baby..saling menyayangi hingga keakhir hayat..amin



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Saturday, 6-Feb-2010 10:22 Email | Share | | Bookmark
my sis wedding, bertam hulu melaka



















salam...entry kali ni tentang majlis perkahwinan kakak aku di melaka..majlis pernikahan diadakan di masjid selat & majlis persandingan dirumah parents aku di bertam hulu..alhamdulillah majlis berjalan dgan cukup sempurna..terima kasih pade hadirin & pada org2 kampung yg datang mmbantu..moga Allah yg dapat mmbalasnya..tahniah buat along & abg zul..kawen jugak along akhirnya ye he2..moga along & abg zul akan terus dirahmati...dimurahkan lg rezeki..cepat2 dapat baby ok...& kekal bahagia hingga keakhir hayat..& lagi satu jgn lupa ole2 dari bandung ye he2



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com



Saturday, 30-Jan-2010 10:27 Email | Share | | Bookmark
yaaser & syira - sepang
























salam...first skali sy nak ucap tahniah pada yaaser & syira kerna berjaya menempuh alam baru..Terima kasih kerana percaya pada hasil kerja sy untuk rakamkan memori terindah korang...sy mmg enjoy shoot anda berdua..mmg sporting sangat2..tak lupa juga terima kasih pada family anda yg memang best..moga korang berdua akan terus dirahmati...dimurahkan lg rezeki..cepat2 dapat baby...& kekal berkasih sayang hingga keakhir hayat..amin



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Sunday, 17-Jan-2010 05:10 Email | Share | | Bookmark
nazrin & dila, putrajaya






















slam...kali ni aku nak update tentang majlis kahwin nazrin & dila..majlis nikah dorang berdua diadakan di masjid besi putrajaya..Alhamdulilah dgn skali lafaz mereka selamat diijabkabulkan..esoknye pulak majlis sanding dorang berdua diadakan di dewan precint 9 putrajaya...petang tu pusing2 putraya untukl shoot outdoor..mmg enjoy shoot korang berdua yg memang sngat sempoi & sporting..tahniah skali lg dari sy kerana berjaya melangkah kealam baru..terima kasih kerna hire sy utuk rakamkan hari bersejarah korang berdua..moga korang selalu dimurahkan rezeki..cepat2 dapat baby..& kekal berkasih sayang hingga keakhir hayat ok..



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Sunday, 10-Jan-2010 03:46 Email | Share | | Bookmark
wahid & saniah, keramat KL
























salam..entry aku kali ni tentang pasangan wahid & saniah..saniah ni adalah adik kepada ariff ex client aku masa august tahun lepas..majlis nikah diadakan di surau berhampiran rumah saniah di taman keramat dalam..Alhamdulilah dgn skali lafaz mereka selamat disatukan...majlis persandingan pula diadakan pada keesokannya..outdoor sesi aku pulak kali ni buat kat area taman ampang hilir..walaupun wahid & saniah ni agak keras jugak bab posing2 ni tapi dorang mmg sporting & senang bekerjasama. tahniah buat korang berdua..terima kasih yg tak terhingga kerana hire sy rakamkan hari bersejarah korang...terima kasih buat family saniah yg beri layanan yg sngat baik..semoga anda berdua terus dirahmati..dipanjangkan usia..kekal hingga keakhir hayat..amin


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net