KL-melaka wedding photographer , jurugambar perkahwinan KL-Melaka
Image Hosted by ImageShack.us
By: sam rais

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 2-Jan-2010 06:47 Email | Share | | Bookmark
teesilia & khairul - shah alam
























salam..Alhamdulillah..impian teesiliaa & khairul dimakbulkan Allah SWT..dengan skali lafaz tc & khairul selamat diijabkabulkan dalam suasana yg ckup indah...majlis nikah diadakan di rumah tc di ss7 shah alam..dan keesokannya pula diadakan mjlis persandingan...kali ni sesi outdoor cuma buat didalam perkarangan rumah tc..tak payah pegi jauh2 pun..rumah tc pun dah mcm resort cantiknya..so cuma posing2 dikeliling rumah je..tc & khairul pada mulanya memang kekok je nak posing2 ni..last2 ade je idea bg kat sy he2..mmg enjoy shoot anda berdua...oklah buat tc & khairul tahniah dari sy kerna berjaya menempuh alam baru..terima kasih juga kerna percaya dgan hasil kerja sy....semoga anda berdua terus dimurahkan rezeki..dipanjangkan umur & kekal berkaseh sayang hingga akhir hayat k..amin


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Thursday, 31-Dec-2009 09:13 Email | Share | | Bookmark
2nd anniversary ad for pavilion KL



Saturday, 26-Dec-2009 07:15 Email | Share | | Bookmark
aidil & airin, tampin NS
























salam...kali ni aku ke tampin negeri sembilan untuk satu tugasan merakamkan hari bersejarah aidil & airin..ini adalah wedding shoot aku yg terakhir utk tahun 2009..kira penutup la ni..aidil & airin ni dah selamat dinikahkan pada minggu sebelum ni dikediaman airin dikepong KL...majlis sngat meriah..berduyun2 tetamu yg hadir..almaklum juga lah bcoz pertama kali keluarga aidil buat majlis perkahwinan..aidil ni seorang anggota polis..nampak memang mcam serius juga aku tngok masa mula2 sampai..tp rupanya jangkaan aku silap..aidil mmg seorang yg cool, sporting & senang untuk berposing2 ni...sebelah petang tu kitorang hanya buat sesi outdoor di satu taman kat area tampin tu jugak...ok lah last skali tahniah dari sy buat korang..memang enjoy dapat kenal ngan korang berdua....terima kasih kerana percaya dgn hasil kerja sy..sy doakan agar korang terus di berkati..dimurahkan lg rezeki & kekal hingga keakhir hayat..amin..


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Saturday, 19-Dec-2009 04:14 Email | Share | | Bookmark
kelly & yani - pengkalan balak, melaka
























salam..tugasan aku kali ni kat tentang cerita chinta pasangan kelly & yani kat pengkalan balak melaka..dorang dah selamat disatukan minggu lepas kat kg yani dibentung pahang..majlis yg sungguh meriah dirumah kelly..almaklumlah anak pertama yg kahwin dari 5 beradik..tetamu berduyun2 datang walaupun cuaca yg tak menentu..dorang berdua sangat cool untuk bergambar cuma keadaan yg tak mengizinkan disebabkan ujan sebelah ptg...kitorang outdoor di pantai pengkalan balak dalam pukul 4 selepas ujan..oklah buat korang berdua..tahniah skali lg dari sy..terima kasih kerana memilih sy untuk rakamkan kenangan terindah korang..moga korang berdua terus dirahmati Allah S.W.T..kekal berkasih syg hingga keakhir hayat ok..amin


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Saturday, 12-Dec-2009 10:14 Email | Share | | Bookmark
linda & amin, kajang prima selangor




















salam..Alhamdulillah..impian linda & amin dimakbulkan Allah SWT..dengan skali lafaz linda & amin selamat disatukan..majlis yg sedrhana & meriah skali diadakan di kediaman abg linda di kajang prima...tiada sesi outdoor shooting diadakan pada tugasan aku kali ni disebabkan amin yg tak berapa sihat untuk bergambar..tkpelah linda nnti lepas2 kawin ni jika ade rezeki lebih masih boleh buat sesi outdoor lg..or buat maternity potraiture ke nanti he2...k lah buat bro amin & linda..tahniah k dari sy..terima kasih kerna percaya dgan hasil kerja sy..& terima kasih juga buat family linda yg beri layanan yg baik pd sy..moga korang berdua terus diberkati & dirahmati...dipanjangkan umur & kekal bahagia hingga akhir hayat korang..
amin


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net