KL-melaka wedding photographer , jurugambar perkahwinan KL-Melaka
Image Hosted by ImageShack.us
By: sam rais

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 6-Dec-2009 03:43 Email | Share | | Bookmark
nurul & azhar, cheras KL
























salam..sory buat nurul & azhar sbab lmbat sngat masukan entry korang almaklumlah musim cuti sekolah ni..bz sngat2..decembar ni je ade 6 custom album album & 2 sticky mockup album yg aku kena buat..sory juga buat nurul sbab tak dapat hire aku for majlis pernikahan...sbab date tu dah lama org booked..majlis rumah nurul ni aku cuma dapat cover majlis persandingan je..si azhar ni atau nama pangilan atan penah jadi pengapit ex client aku dulu..tak sngka tahun ni giliran anda pulak diapit he2..tahniah yo..sesi outdoor ptg tu mmg bnyak yg spoil..dgan jalan jem nak ke lokasi & sampai pulak lokasi jem pulak nak masuk parking & turun keta je ujan pulak turun..jam pulak dah 6.30..kitorang dapat outdoor kat tepi jalan je area nak ke tasik perdana kl...ape2 pun mmg enjoy dapat shoot hari sejarah korang berdua yg mmg sngat sporting..tahniah skali lg buat korang berdua..moga dimurahkan lg rezeki..dipnjangkan usia..kekal berkasih syg hingga keakhir hayat korang..amin


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Sunday, 6-Dec-2009 03:40 Email | Share | | Bookmark
erlynn & Khairil, Kajang Selangor
























salam..Kali ini aku ke kajang tuk rakamkan memory terindah erlynn & kharil. aku cover utk mjlis pernikahan & mlm berinai mlm tu dan keesokanya mjlis sanding pulak..alhmdulilah dorang selamat disatukan dalam suasana yg sngat meriah..tahniah dari sy ok..and sedap betul kambing golek malam tu he2..selepas mjlis sanding keesokanya kitorang ke putrajaya tuk sesi outdoor..tp smpai dah agak petang & cuaca pun mendung..so hnya skit saje pix2 outdoor yg smpat kitorang rakam..dorang ni memang sangat2 sporting tuk posing2..mmg enjoy la..dan buat mase skrang ni aku agak sibuk siapkan 2 custom album tuk pasangan ni sbelum dorang terbang ke serawak untuk majlis sebelah kharil pulak nnti..insyaAllah tkde masalah..korang boleh bawak album tu nnti utk tatapan sedara mara kat sana nnti ok..last skali tahniah skali lg dari sy..terima kasih kerana telah memilih sy untuk merakamkan hari sejarah you all berdua. terima kasih juga pada family korang yg bg layanan yg sngat baik..moga korang terus dirahmati & kekal hingga keakhir hayatt..amin


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Saturday, 5-Dec-2009 15:59 Email | Share | | Bookmark
rehat sebentar: qhasief & hafiz AF

minggu yg sunggoh penat..semalam ade wedding shoot di kajang & hari ni pulak di cheras
esok pulak start keje mcam biase..fuhh..cam nak pengsan..tp syukur alhamdulilah diatas rezekiNya yg melimpah2..buat khairil & erlynn serta azhar & nurul..harap sabar k..entry korang sy upload dalam masa terdekat





sebelah mlm tu pulak aku bawak wife & qhasief kuar dinner..tak g jauh..area2 umah je..
kebetulan jumpa hafiz dikedai mkan yg sama..nasib baik hafiz pakai cekak rambut..
kalau tak..qhasief mesti jeles punya he2..hafiz mmg cool & sempoi..
moga anda selalu dimurahkan rezeki ok



2 hari lg qhasief genap 1 tahun 4 bulan..ermm tahun depan qhasief tak boleh manje2 lg..
tak lame lg bakal jd kakak pulak




Saturday, 28-Nov-2009 09:39 Email | Share | | Bookmark
ejai & ann - batu berendam, melaka






















salam..Alhamdulillah..impian pasangan jai & ann dimakbulkan Allah SWT..mereka selamat disatukan di kediaman ann di batu berendam melaka..malam sebelumnye adik ann yg nikah..kira majlis sanding hari ni dilangsungkan dengan dua pasang pengantin skaligus..majlis sanding diadakan di restoran tomyam klasik batu berendam..aku OP ann & adik ann lak aku tak sure sape name OP tu..tak sempat nak borak2 pun..masing2 sebuk menembak..ptg tu kitorang outdoor diarea taman mini melaka..si jai & ann ni mmg agak keras jugak bab posing2 ni tp tkpe dgn aku semuanye ditanggung beres he2..cuaca agak gelap & mendung dan tngah shoot tu ttiba je hujan lebat..masing2 lari cari tempat teduh..mcm lawak je..ann & jai basah lencun..sian korang he2..& sesi shoot ptg tu hbis mcam tu je..buat ann & jai terima kasih kerna percaya dgan hasil kerja sy..& terima kasih juga buat family korang berdua yg beri layanan yg baik..moga korang terus diberkati..dipanjangkan umur & kekal hingga akhir hayat korang..amin


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Sunday, 15-Nov-2009 08:44 Email | Share | | Bookmark
xmas ad for pavilion KL





call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net