KL-melaka wedding photographer , jurugambar perkahwinan KL-Melaka
Image Hosted by ImageShack.us
By: sam rais

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 1-Nov-2009 03:57 Email | Share | | Bookmark
nizam & anim - amir & fairah - bkt rambai melaka

nizam & hanim






















amir & fairah





















salam..syukur..skali lg tugasan yg begitu mencabar dalam bidang yg baru aku ceburi ni berakhir dgan jayanya..mane tak nye job kali ni aku cover 2 pasang pengantin sekaligus..penat toksah la cakap..tp bukanlah org lain pun pengantin tu..amir & nizam ni abang & adik ipar aku..buat majlis serentak...kelam kabut jugak aku rase..nak cover empat pengantin..pengalaman berharga tu..majlis berlangsung dirumah mertua aku di bukit rambai melaka..walaupun hujan rahmat turun masa nak berarak..tp tak menghalang tetamu2 yg berduyun2 datang..mmg meriah sungoh la...kitorang buat outdoor di area bukit rambai jugak...buat style2 old school ala2 sarip dol..mmg cool la semua para2 pelakon..lega rasenya semua setle..ayah & mak mertua gumbira la sbab ni anak dorang yg last kahwen dari 6 beradek semua..last majlis kawen dulu bulan july 2007..aku la yg kawen mase tu he2..tp mase tu aku tak terjebak lagi dalam bidang ni..dan tak merase pun nak outdoor2 mcm ni..haih..ok le buat nizam & anim dan amir & fairah tahniah ok..cepat2 buat anak..biar bertmbah2 lg cucu mak..anim & fairah selamat datang ke family kitorang..kitorang doakan agar korang terus dimurahkan lg rezeki dan kekal hingga bahagia keakhir hayat amin..




call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Sunday, 18-Oct-2009 03:56 Email | Share | | Bookmark
irwan & ila - bukit beruntung, selangor
































salam..Alhamdulillah..tugasan yg agak mencabar minggu ni selesai..mane tak nye semalam aku ade shoot di peringgit melaka dan hari ni aku ade shoot di bukit beruntung plak..semuanya setle dngan baik..tugasan kali tentang pasangan irwan & ila..Alhamdulillah segalanya berjalan lancar..irwan & ila selamat disatukan dimasjid bkt beruntung dan tngahari tu diadakan pula majlis bersanding dikediaman ila...ptg pulak kitorang pusing2 area bukit beruntung cari lokasi utk shooting..bnyak jugak port menarek kat situ..penat tu memang la penat tp aku enjoy coz irwan & ila senang nak suruh posing..kurang skit penat he2..mane taknya aida aris kan bnyak pengalaman posing2 ni ...korang berdua memang best..terima kasih kerana hire sy rakamkan memori terindah korang..buat irwan & ila..tahniah dari sy..doakn agar korang terus di berkati..dimurahkan lg rezeki dan kekal hingga keakhir hayat amin..


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Saturday, 17-Oct-2009 03:54 Email | Share | | Bookmark
rahim & hanis, peringgit melaka




















salam..Alhamdulillah..impian pasangan rahim & hanis dimakbulkan Allah SWT..mereka selamat diijabkabulkan di kediaman hanis di peringgit melaka..malam pula diadakan malam berinai..keesokannya majlis bersanding pula..pehhh mmg berduyun2 tetamu yg datang..maklumlah anak pertama yg kahwin..sebelah petang after majlis kitorang outdoor di taman botani..tak bnyak lokasi yg menarek kat situ then kitorang pusing2 cari sawah padi pulak..mmg aku seronok & enjoy shoot pasangan ni..buat korang berdua tahniah skali lg dari sy..terima kasih kerana percaya dgan hasil kerja sy..terima kasih buat keluarga korang berdua yg beri layanan baik..dan tak lupa juga terima kasih kat adik hanis yg repair kereta sy he2..sy doakn agar korang terus dipanjangkan umur.dimurahkan lg rezeki & kekal keakhir hayat amin..


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Sunday, 11-Oct-2009 03:31 Email | Share | | Bookmark
amazy & indah, cheras KL






















salam..Alhamdullillah..segala rancangan pengantin diperkenankan Allah SWT..joza amazy & indah selamat menjadi suami isteri..majlis akad diadakan dikediaman parent indah di cheras..mlm tu diadakan malam berinai..dan keesokannya majlis langsung...after majlis petang tu kitorang outdoor di putrajaya..ramai betul photog hari tu..rase2nya ade 5-6 pasang pengantin aku jumpa ptg tu..satu bende penting mengenai wedding photographer ni ialah..bagaimana utk menjadikan wedding mereka lebih bermakna...aku harap mereka berdua ni enjoy happy dengan gambar2 yang aku shoot...InsyaAllah untuk setiap wedding yg aku cover..aku akan lakukan yg terbaik.. semase aku type entry ni album dorang dah dah pun siap..cuma tunggu dorang colect je..aku siapkan awal agar dorang dapat tngok before dorang g honeymoon minggu depan..dorang agak bz skrg untuk persiapan majlis sebelah joza di beranang minggu ni..buat joza & indah tahniah dari sy..korang memang sporting sunggoh..happy dapat kenal korang..sy doakn agar korang terus d berkati..dimurahkan lg rezeki & kekal keakhir hayat amin..


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Saturday, 26-Sep-2009 04:58 Email | Share | | Bookmark
syazwan & suriana, bentong pahang





















salam..ini first job aku selepas sebulan lebih berehat. raya ke 6 aku kena beraya dibentung
pahang pulak he2. betul2 masih mood raya lagi nih. pasangan syazwan & suriana ni masih study dijepun.
balik msia hnya untuk melansungkan perkahwinan mereka.2mggu selepas majlis ni dorang kenabalik smbung
study disana. so cabaran juga bagi aku kena siapkan custom & sticky album dorang dalam mase yg singkat.
jgn takut. korang boleh bawak balik album tu kat jepun nanti he2. InsyaAllah boleh siap punya. mmg enjoy & senang bekerjasama dgn dorang nih.buat syazwan & suriana tahniah dari sy. terima kasih sy ucapkan
kepada korang berdua kerana percaya dgan hasil kerja sy. belajar rajin2 he2. semoga korang dimurahkan lagi rezeki. dipanjangkan jodoh hingga keakhir hayat..amin


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net