KL-melaka wedding photographer , jurugambar perkahwinan KL-Melaka
Image Hosted by ImageShack.us
By: sam rais

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 12-Jul-2009 02:15 Email | Share | | Bookmark
bob & reen, cheras KL














salam..first skali tahniah aku ucapkan buat pasangan bob & reen ni kerana berjaya melangkah kealam baru..semoga korang berkekalan hingga keakhir hayat.. thanks sebab layan karenah aku bwk korang pusing2 satu taman untuk outdor shooting he2...walaupun korang penat tak tido semalaman namun layan je permintaan pose dari sy he2..seronok & enjoy shoot korang yg tak bnyak karenah..dan last skali terima kasih yg tak terhingga kerana hire sy untuk rakamkan hari besar korang..sy doakan korang akan terus dimurahkan rezeki..dan terus diberkati hingga keakhir hayat..amin


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Saturday, 27-Jun-2009 23:32 Email | Share | | Bookmark
kamil & sue - johor bahru

















salam..first sekali aku nak ucapkan tahniah pada pasangan kamill & sue ni.. kerna berjaya menempuh alam baru..
sue & kamil telah selamat di nikahkan di rumah keluarga sue di bukit katil melaka pada awal jun hari tu..majlis bertandang
ni pula diadakan di dewan tun dr ismail johor bahru..majlis sungguh meriah sekali..after majlis petang tu kitorang
buat outdoor shooting di taman merdeka..mmg best lokasi ni..& pasangan pulak sporting..so mmg senang bekerjasama
dengan diorang..buat korang berdua..sy & family ucapkan ribuan terima kasih yg tak terhingga kerana beri kepercayaan pada sy untuk rakamkan detik2 terindah korang berdua..dan terima kasih juga pada layanan yg baik dari family korang berdua..kitorang doakan agar korang terus diberkati..dimurahkan lagi rezeki..cepat dikurniakan anak & kekal keakhir hayat..dan last skali terima kasih juga sebab bawa kitorang jalan2 di danga bay mlam tu


call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com



Monday, 22-Jun-2009 03:36 Email | Share | | Bookmark
nasir & dila - sungai besar, selangor




















salam..assigment aku pada kali ni kat sg besar la pulokk..journey lebih kurang 2 jam dr umah aku kat kota dmnsara..
pasangan pengantin aku kali ni ni iaitu dila & nasir..dorang selamat dinikahkan di umah parent dila..
dengan sekali lafaz je mereka disatukan..memang best & sporting couple ni..cume dorang ni agak
segan2 nak pose..tkpe..kalau segan nak pose aku shoor ala2 snipper/paprazzi..sume shoot jdar jauh je he2..
kebnyakan shoot outdoor ni aku use 200mm.....candid pose je bnyak..kitorang outdoor kat muara sg besar..mmg cantek tempat tu..buat dila & naser..tahniah dan terima kasih bnyak2 kerana percaya pada hasil kerja sy..jgan risau..sy akan
buat comei2 album korang nnti..terima kasih juga pada family dila yg beri layanan baik pada sy..doakan korang akan sentiasa murah rezeki..dikurniakan ramai anak & kekal keakhir hayat okkk



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Saturday, 13-Jun-2009 15:18 Email | Share | | Bookmark
acu & intan - alor star, kedah
















salam.....tu diaa..smpai jugak aku kat alor staq ni..last skali aku datang sini 12 tahun yg lepas..masa tu datang jalan2 je..kali datang sebab kerja..ni kira lokasi yg jauh aku pegi untuk wedding job selepas kuala lipis..memag best sunggoh lepak sini..kiri kanan penuh ngan sawah padi je..majlis bertandang acu & intan diadakan di umah acu di alor mengkudu..petang ape lagi..outdoor kat area sawah lah..cuaca memang best time tu & lokasi dah lah memang menarek...lebih2 lagi pasangan pengantin yg sporting..ape lagi..kasik keluar la semua skill he2 ..buat acu & intan sekali lagi tahniah dari sy buat korang ok..korang memang best..memang btul2 enjoy shoot korang..dan terima kasih yg tak terhingga pada family korang berdua yg beri layanan yg sunggoh baik kat saya & family..ok jumpa lagi korang mase deliver album nnti k



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Saturday, 6-Jun-2009 05:02 Email | Share | | Bookmark
intan & acu - merlimau, melaka

















salam.....tahniah dari sy buat pasangan intan & acu kerana selamat menemuh alam baru...majlis pernikahan dorang diadakan di rumah family intan di merlimau melaka pada mlam sbtu..dan majlis persandingan pade keesokan harinya..acu asal dari kedah & intan dari melaka..betul2 cinta utara selatan ni he2..tp dua2 bekerja di KL..ramai subgguh tetamu & rakan2 dorang yg datang..mane taknye..smpai pukul 4 petang still ade tetamu yg datang..petang after majlis sanding kitorang buat outdoor di area2 berdekatan..lokasi memang menarek..buat intan & acu terima kasih yg teramat2 dari sy kerana sudi hire sy untuk merakamkan memori terindah korang berdua...jumpa korang kat alor star nnti ok.. n tak lupa juga sy doakan korang akan terus diberkati, dimurahkan rezeki & kekal bahagia hgga keakhir hayat ...amin



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net