KL-melaka wedding photographer , jurugambar perkahwinan KL-Melaka
Image Hosted by ImageShack.us
By: sam rais

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Sunday, 31-May-2009 09:28 Email | Share | | Bookmark
ayub & lina - padang jambu, melaka









salam....tahniah dari sy buat pasangan ayub & lina kerana selamat mendirikan rumahtangga...majlis prnikahan diorang diadakan pada sebelah pagi & majlis sanding pada tngahari...majlis sungguh meriah..ramai tetamu & kenalan yg datang..after majlis disebelah petang kitorang outdoor di taman seribu bunga..pengantin yg bawa aku kesana..nama je seribu bunga..tak bnyak bunga punggg kat sana..lokasi agak kurenggg tp cmne aku tetap enjoy shot dorang..ok lah buat ayub & lina terima kasih yg tak terhingga kerana sudi hire sy untuk merakamkan memori terindah korang berdua...sy doakan korang akan terus berkekalan..murah rezeki..kekal bahagia higga keakhir hayat korang..amin



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Saturday, 16-May-2009 05:00 Email | Share | | Bookmark
zul & helda - pandan lake club KL



















salam....tahniah dari sy buat pasangan zul & helda kerana selamat menemuh alam baru...majlis prsandingan diorang diadakan di pandan lake club sabtu hari tu ..dorang dah selamat dinikahkan 2 minggu lepas....petang after majlis hujan lebat..kitorang cuma sempat buat outdoor di taman dekat2 situ je....tak dapat la nak pose guling2 disebabkan rumput semua basah..ok lah buat zul & helda terima kasih yg tak terhingga kerana sudi hire sy untuk merakamkan memori terindah korang...sy doakan korang akan terus diberkati, selalu dimurahkan rezeki & kekal bahagia hgga keakhir hayat korang..amin



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Sunday, 10-May-2009 03:00 Email | Share | | Bookmark
selamat hari ibu


salam..qhasief dah berumur 9 bulan pada 8 mei hari tu..kejap je aku rase..mase berlalu begitu pantas..
tahun ni juga lah tahun pertama wife aku bergelar ibu..selamat hari ibu syg..terima kasih yg tak terhingga
kerana susah payah & perit jerih melahirkan qhaisef yg sungguh sempurna..hari ibu ni aku balik kg jumpa emak aku..
sehari suntuk lepak kat umah je..spend masa ngan mak..cuma malam kitorang kuar bawa emak ayah & kedua mertua aku g keluar makan2 sikit..buat emak tersayang ramlah bt baba..aku bersyukur dianugerahkan seorang ibu yang sangat2 aku sayangi..terima kasih kerana melahirkan & membesarkan aku..emak..kaulah ratu hatiku....buat ibu2 yg telah telah pergi kerahmatullah..aku sedekahkan al fatihah..moga roh2 ibu sekalian ditempatkan dikalangan org2 yg beriman..amin
last skali buat semua ibu dimalaysia & seluruh dunia..selamat hari ibu aku ucapkan..


Saturday, 9-May-2009 02:05 Email | Share | | Bookmark
lina & daus - Tampin N.sembilan













salam..entry aku kali tentang pasangan lina & daus..majlis diadakan dirumah
parents lina di tampin NS..majlis nikah diorang sebelah pagi dan majlis sanding pada tngahari
lina & daus ni kenal mase dikolej lagi...dan selepas kahwin dorang akan menetap di PJ
after majlis kitorang buat outdoor shooting di area rumah jiran lina sahaja..pengantin lah takmoh
berjemur sebab cuaca yg panas terik pade sebelah petang tu..lagipun si daus ni asyik menguap ngantuk je..
tau la tektik nak balik umah awal..pengantin baru la katakan he2..buat lina & daus korang memang
best & sporting..tahniah dari sy skali lagi..sy doakan korang kekal bahagia hingga ke akhir hayat k



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Thursday, 7-May-2009 05:24 Email | Share | | Bookmark
ada masalah sikit..



[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net