KL-melaka wedding photographer , jurugambar perkahwinan KL-Melaka
Image Hosted by ImageShack.us
By: sam rais

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-May-2009 02:41 Email | Share | | Bookmark
shah & iena - serendah & cheras


















salam pada semua....entry aku kali ni tentang pasangan iena & shah..si iena ni actually adik pada classmate aku dulu....iena & shah atau kojan nama famesnye ni mula kenal mase alam persekolahan lagi..majlis sebelah iena diadakan di serendah slangor..mnakala majlis sebelah kojan diakan di cheras pada keesokannya..kedua2 majlis berlangsung dengan meriah skali...cuaca sebelah petang memang best tuk shoot outdoor..cuma agak buntu untuk carik lokasi2 yg menarik..tapi puas hati jugak..ade jugak pot2 yg best..memang enjoy shoot korang berdua..buat kojan..kite jumpa kat old trafford satu hari nanti k..he2..ok lah last skali..buat korang berdua tahniah dari sy..moga terus diberkati, murah rezeki & kekal bahagia hgga keakhir hayat..dan tak lupa juga terima kasih yg tak terhingga kerana sudi hire sy untuk merakamkan memori terindah korang ok...



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Saturday, 25-Apr-2009 05:31 Email | Share | | Bookmark
farthi & fatin - KAED gallery, UIA KL














salam..skali lagi tahniah buat pasangan fathi & fatin kerana selamat menempuh pengalaman baru..
nama pasangan pun hampir sama..unik name..majlis berlangsung dalam suasana meriah..di kaed gallery UIA..
cantik dewan ni..interior dewan ni berkonsepkan traditional..tak sempat aku nak jelajah satu dewan ni untuk cari lokasi shooting..shoot kali ni melibatkan team photog dari CS juga..seronok juga dapat bekerjasama dgan team CS ni..
buat fatin & fathi sy doakan semoga anda berdua terus diberkati..terus dimurahkan rezeki..dan semoga berbahagia
hingga keakhir hayat…



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Saturday, 18-Apr-2009 06:32 Email | Share | | Bookmark
pernikahan fatin & farthi - sg besi KL











salam..majlis bermula dengan acara qhatam al-quran disebelah pagi..dan acara nikah selepas tu
fatin & fartea selamat diijabkabulkan jam 1130 pagi..majlis persandingan akan diadakan mggu depan..
seronok bekerjasama dengan diorang ni..sporting..fatin lak pandai posing2..takyah nak suruh2..hehe
buat fatin & fartea tahniah dari sy..sy dokan agar hubungan berpanjangan sehingga keakhir hayat
jumpa korang lagi mggu depan ok..wsalam



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Sunday, 12-Apr-2009 09:19 Email | Share | | Bookmark
fandi & ladyNoe - pandan lake club KL











Terima kasih skali lg aku ucapkan kepada fandi & noe kerana memberi kepercayaan kat aku lg untuk shoot kenangan terindah dorang..majlis berlangsung dgn meriah di pandan lake club KL..ramai tetamu, kengkawan yg datang walau pun hujan pd tghari tu..terima kasih juga pade family fandi & family noe yg memberi layanan yg baik kat aku..moga Allah yg dapat membalas..dan mcm biasalah pada sebelah petang selepas mjlis..kitorang nak g outdoor..tak smpai pun 20mnt..hujan rahmat turun dgan lebat sesangat..tak sempat nak recee lg tmpat2 menarek area umah fandi..tkpelah mane tau tahun depan nak hire sy lg for anniversary korang kan..tkde hal punye..hehe..ok lah lastly..skali lg tahniah dari sy buat noe & fandi..moga murah rezeki..terus dirahmati, & kekal higga keakhir hayat..amin



call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


Sunday, 5-Apr-2009 07:43 Email | Share | | Bookmark
ladynoe & fandi - kuala kubu bharu




















salam..tahniah buat noe & fandi..misi 5 april dorang tercapai suda...pengiat2 blog tanahair msti dah biase sngat dgan si ladynoe yg amat2 fofuler sangat dgan blog misiapril2009 & perempuanjomblo tu he3..majlis yg simple & chntek skali..dari hntaran, baju, pelamin, souvenir & segala..almklumlah designer yg nak tawen kan..ladynoe & fandi ni sebenarnya designer & wedding photographer jugak..so mmg satu cabaran jugak lah buat aku hehe..majlis sbelah fandi kan diadakan pd mggu ni...mase umah si noe ni ujan lebat sebelah ptg..ktorang outdoor pun area2 umah noe..bnyak view & pot menarek kat sana tp cuaca & time yg agak terbatas..hrp cuaca chatek la mase mjlis belah fandi nnti..enjoy betul shoot korang niihh..jumpa lg mggu ni ok untuk posing2 yg lagi menawan keke..ok skali lg tahniah dari sy buat pn noe & incek fandi he2..moga terus dirahmati, murah rezeki & kekal hgga keakhir hayat..amin


p/s: baik tul emak & family noe..sronok tul borak2 ngan dorang..
tp yg cedihnye teddy abess..tak dpt bwak balik tuk qhasief uwaaaaaa




call/sms > 012 365 8692
email > sam77rais@yahoo.com


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net